30 ene 2013

Vota a l'enquesta del Divendres sobre Els Gaudí!

Com ja sabreu, aquest diumenge 3 de febrer, es farà l'entrega dels Premis Gaudí i l'Àlex Monner (Lleó) i el Nil Cardoner (Roc) estan nominats els dos en la categoria de millor actor, l'Àlex per el seu paper d'Àlex a Els nens salvatges i el Nil pel seu paper de Eric a Fènix 11*23.

Al programa Divendres, que el fan les tardes (de 16:30 a 18:10) a TV3, ha organitzat una enquesta on la gent opina sobre qui creu que serà el guanyador al Gaudí de millor actor (nominats: Àlex Monner, Nil Cardoner, Àlex Casanovas i Àlex Berendemühl) millor actriu (nominades: Marina Comas, Maribel Verdú, Ángela Molina i Maria Molins) i millor pel·lícula en llengua catalana (Els nens salvatges, Fènix 11*23, Blancaneu i El Bosc). Entre tots els que encertin les tres categories, faran un sorteig de 5 passis dobles per anar al cinema durant tot un any sencer.

Hi ha temps per participar fins divendres 1 de febrer, diumenge 3 es farà la gala dels Premis Gaudí i dilluns 4 al programa anunciaran els 5 guanyadors. Aquí teniu l'enllaç per participar-hi:
http://www.tv3.cat/divendres/html/gaudi.htm

Nil Cardoner a Fènix 11*23

Marina Comas, Àlex Monner i Albert Baró a Els nens salvatges
Adéu Polseres! ;D

No hay comentarios:

Publicar un comentario