17 ene 2013

Noah Manni és en Dani de Polseres, coneix-lo!

Això és el que diu la descripció del seu personatge:
Té 12 anys i una malaltia que li impedeix créixer. A l'hospital li fan un tractament per allargar-li els ossos que ell suporta amb molta valentia. És un gran fan dels "polseres".


Ell, juntament amb la Mariona (Paula Vélez) i el Lucas (Abel Rodríguez), mostraran com eren els polseres abans, ja que aquesta segona temporada, és més fosca i han passat dos anys, tots han canviat molt, per exemple ara la Cris és molt més vitalista, es nota molt en el primer capítol (quan es diverteixen amb el Lleó, quan li explica que vol ballar, quan està amb ell quan li donen quimio...)

Aquesta foto és del primer capítol de la segona temporada, quan el Lleó li firma la gorra!! I diu que vol que la firmin tots els polseres, somni impossible?




L'Albert Espinosa, en la firma de DVD's de la primera temporada (que es va fer a El Corte Inglés) el va veure i va voler que anés a fer el càsting per la segona temporada de Polseres. És un nen especial i segur que li va fer molta il·lusió la notícia, també es devia espantar una mica ja que no és actor! Veritat que ho fa molt bé? Què opineu vosaltres?? Potser per a ell polseres és un trampolí a la fama, haurem d'esperar una mica.......



                                        


Adéu Polseres!! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario