26 ene 2013

L' Igor al TAGS!

La setmana passada el líder dels Polseres va anar a fer-se una entrevista i a comentar el primer capítol de la segona temporada al programa TAGS del canal Super3. Demà l'Igor Szpakowski, el segon líder que seria líder si no hi hagués el líder, anirà a fer-se una entrevista i comentar el segon capítol. Demà diumenge a les 12:25, tenim una cita al canal Super3 amb TAGS.

L'Igor comentarà les escenes més importants del segon capítol de la segona temporada de "Polseres vermelles" i parlarà del seu personatge i de com afronta, de nou, un càncer.

En l'entrevista, l'actor explicarà quina és la seva relació amb el Lleó i amb l'esperit de l'Ignasi, que vam veure al segon capítol i continuarem veient al llarg de la segona temporada.

Finalment, la San, una de les presentadores del "TAGS", sotmetrà l'Igor a un divertit qüestionari, el "Polseròmetre", que mesurarà l'amistat entre ell i l'actor que interpreta el Lleó, Àlex Monner. Sabrà l'Igor quina assignatura odia l'Àlex? I com actua l'Àlex davant una noia que li agrada? La setmana pasada, s'hi va sotmetre l'Àlex i no coneixia massa la Joana, va acabar dient-li de quedar per anar a fer un cafè, passarà el mateix en la relació Igor-Àlex? Aquestes i moltes preguntes més tindran resposta al "TAGS" d'aquest diumenge 27 de gener.


Adéu Polseres! ;D

No hay comentarios:

Publicar un comentario