18 ene 2013

Descobreix com han canviat el líder i el colíder dels Polseres!

Han passat dos anys, i els polseres si o si han hagut de canviar, igual que tots nosaltres! Però quins han sigut aquests canvis? Ara tenen nous reptes, objectius i  coses per les que seguir lluitant, ho anirem notant a la segona temporada, però de moment tenim algunes pistes:


Lleó, el líder - Àlex Monner














El Lleó és l'únic "polsera" que continua ingressat a l'hospital i això el posa al límit de les seves forces.
Però, com diu el Benito, "si l'univers vol que continuïs aquí, deu ser per alguna cosa".

El Lleó haurà de recuperar la seva força i trobar nous motius per continuar endavant.

Recuperar la Cris, tornar a unir els "polseres" i complir un desig d'en Benito són alguns dels reptes amb què s'haurà d'enfrontar.

Quan el van passar de la planta de nens a la planta d'adults va madurar i amb la notícia de la quasi-alta li costa molt sentir-se motivat per seguir lluitant contra el càncer, però no està sol.

Amb la seva companya d'habitació, la Rym (Laia Costa) s'establirà una relació molt curiosa, ja que els dos tenen caràcters molt semblants, potser fins i tot s'ajudaran en la seva lluita contra el càncer, tots dos estan en etapes diferents, en Lleó porta molt de temps lluitant per sobreviure i la Rym acaba de començar.



Jordi, el segon líder que seria líder si no hi hagués el líder - Igor Szpakowski



El Jordi estudia en una escola de formació professional i treballa en un taller de cotxes.

La cama ortopèdica que porta no li impedeix conduir la moto i és un gran apassionat de les dues rodes.

Durant aquests dos anys ha intentat fer la seva vida al marge dels "polseres", amb els quals no ha tingut cap contacte, potser per oblidar el passat i centrar-se en el futur. Un dia va a l'hospital i, quan el Lleó el crida, ell se'n va amb la moto i passa d'ell.


Adéu Polseres!!;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario