15 ene 2013

2a temporada de Polseres Vermelles!

Fa molt de temps que ni jo ni la Mireia us diem res, potser us heu sentit una mica sols però no patiu, perquè al igual que la segona temporada de Polseres, nosaltres també arrenquem amb moltes ganes d'informar-vos sobre TOT el món POLSERES!!
Heu vist el primer capítol de la sèrie? Si no l'heu vist pel que sigui no us vull destrossar la sorpresa, només dir-vos que PLORAREU i MOLT!! Jo el vaig veure dijous passat a l'auditori i TOTHOM PLORAVA!!
Aquí us deixo la informació sobre els nous personatges de la segona temporada de Polseres:


Rym (Laia Costa)Té 18 anys i és la nova companya d'habitació del Lleó. El càncer de mama que té i el seu caràcter indomable faran que entre tots dos es creï una relació molt especial.

Dani (Noah Manni)Té 12 anys i una malaltia que li impedeix créixer. A l'hospital li fan un tractament per allargar-li els ossos que ell suporta amb molta valentia. És un gran fan dels "polseres".

Lucas (Abel Rodríguez)Té 11 anys i una malaltia que es coneix com la dels "ossos de vidre", que fa que se li trenquin amb facilitat. També admira molt els "polseres", i el seu preferit és el Jordi.

Mariona (Paula Vélez)Té 10 anys i trastorns respiratoris que l'obliguen a anar sempre amb una màscara d'oxigen. Però això no li impedeix ser la companya d'aventures del Dani i el Lucas.

Víctor (Àlex Maruny)És el xicot de la Cris. Es van conèixer a França, quan ella hi va anar a estudiar dansa, i van compartir pis. El noi n'està molt enamorat i té plans de futur per a tots dos.

Dra. Marcos (Caterina Alorda)És la metge que tracta la Cris de l'anorèxia. La vam veure a la primera temporada, però a la segona hi té un paper més destacat. És dura i inflexible amb la Cris.

Kike (Albert Prat)És el germà de la Rym. Està molt preocupat per la malaltia de la seva germana, amb qui té una gran complicitat. Sovint va a l'hospital a fer-li companyia.

Eva (Elia Solé)És la companya d'habitació de la Cris. És una noia enigmàtica i molt perspicaç, que de seguida s'adona del problema de la Cris. La seva influència tindrà conseqüències.


Tranquils, ampliarem la informació de cada personatge perquè els conegueu tant com als nostres estimats polseres!!



I per acabar us vull ensenyar aquestes dos fotos d'aquest primer capítol que realment m'han fet plorar: 



 Adéu polseres! ;) NI UN PAS ENRERE!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario