15 feb 2013

A partir del 25 de febrer podreu comprar la vostra autèntica Polsera Vermella!

Des de que va començar la sèrie, tots hem envejat les polseres vermelles que llueixen els nostres estimats Polseres. La veritat és que aquesta polsera és molt exclusiva, fins i tot, un autèntic Polsera que estigués vertaderament a un hospital, no aconseguiria una polsera vermella, sinó una polsera blanca! Molts han intentat fabricar-se la seva polsera o han donat amb alguna còpia, però mai res realment autèntic.... FINS ARA!!
A partir del dilluns 25 de febrer, ja podreu gaudir de la vostra pròpia i personal Polseres Vermella! És una gran notícia per a tots aquells que estimem la sèrie i als Polseres, ara tots podrem tenir la nostra ensenya, per només 4,95€!

La joieria Seyart, ha mostrat el seu disseny, als responsables de TV3 els hi ha agradat i aquí comença la màgia! La polsera es podrà comprar a partir del dilluns 25 de febrer a la pàgina web de Seyart, a la botiga Seyart de Cervera i a quioscs, llibreries i joieries de tota Catalunya (segur que a alguna botiga propera a tu la vendran).Aviat, els mitjan oficials diran on exactament es podrà comprar la polsera i donaran tota la informació necessària! Podreu esperar fins el dia 25 de febrer?

El dia 25, correu cap al punt de venda més proper a vosaltres, que sinó s'acabaran!

Aquest és el disseny de la polsera, us agrada?
Adéu Polseres! ;D

2 comentarios: