5 mar 2013

Què passarà en el capítol 9 de Polseres!

Quin neguit vam passar en aquest capítol 8 d'aquesta segona temporada! La Cristina i els seus impulsos ens van tenir mossegant-nos les ungles i creuant els dit fins al final.... Però tot acaba bé! L'Albert Espinosa ens fa plorar molt però també ens fa passar bons moments amb els Polseres!

El pitjor de tot,és esperar una setmana sencera fins que sigui dilluns per veure que passarà. I en aquest moment potser fins i tot més que mai, perquè amb això de la quasi-mort de la Cristina, tots volem saber com reaccionaran els Polseres davant de la seva tornada a la vida, potser és la clau per complir la promesa que el   Lleó li va fer el Benito i tornar a unir els Polseres? No volem esperar fins dilluns!!
Inquietant final del capítol 8 de Polseres.

I a més, aquest dilluns tornarem a tenir l'àngel de Polseres Vermelles, l'Àlex. Va ser un personatge molt misteriós i fantàstic a la primera temporada i a tots ens va enamorar l'interpretació que fa la Mireia Vilapuig, germana petita de la Joana Vilapuig. En aquesta segona temporada ellai el Toni connetaran.... Deixem-ho així!

Perquè se us passi una mica el neguit aquí teniu un petit avanç del que passarà en el pròxim capítol, el capítol 9:
Els Polseres s'han de dividir en dos grups per donar suport a la Cris, que encara es recupera, i també al Jordi, a qui estan a punt d'operar. La Cris necessita reaccionar i, un per un, els Polseres parlen amb ella per intentar animar-la. També acompanyen el Jordi per fer-li costat per a l'operació. Mentrestant, el Toni té una sorpresa: l'Àlex, la nena que ell creia que era un àngel, torna a l'hospital.


Adéu Polseres! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario